A szikvíz előnyei

Egy magyar találmány alapján, hazai vízből és itthon bányászott természetes szén-dioxidot használunk fel, mely ugyan kevéssé ismert, ám annál fontosabb természeti kincsünk. Magyar vízből aktívszenes és egy többlépcsős mechanikai víztisztítóval tisztított, UV fényű csírátlanító mely elpusztítja a vízben előforduló mikroorganizmusokat ennek a vegyszermentes eljárásnak köszönhetően tartós fogyasztásra is teljesen alkalmas! Optimálisan beállított (ásványi anyag tartalma nem túl magas és nem is alacsony) tiszta természetes vizet használunk földrajzi adottságainknak köszönhetően. Minden tartósítószertől, adalékanyagtól és bármilyen egészségre ártalmas összetevőtől mentes, köszönhetően a magas szén-dioxid tartalomnak amely természetes úton tartósítja a vizet. Segít fenntartani a szervezet megfelelő vízháztartását, a széndioxid elősegíti az emésztést, egészséges, és természetes, nem hizlal, mellékhatásoktól mentes, frissít és szomjat olt. 

A mikroorganizmusok jelenléte a vízben:

  • 0 < 5 g/L  - életképesek
  • 5 < 7 g/L  - szaporodásuk leáll
  • 7 g/L        - felett pedig elpusztulnak

A szikvizes palackokban csak 7,2 g / l
a minimális Széndioxid tartalom. 

Mivel a szikvizes palackok tökéletesen záró szifonfejjel rendelkeznek ezáltal mindig folyamatosan nyomás alatt van ezzel garantált a fertőzésmentessége és a hosszú eltarthatósága. A szifonfejjel szerelt palackoknak köszönhetően a szikvíz utolsó cseppjéig szénsavas marad, így hosszan megőrzi minőségét.

A többször újratölthető palackok miatt az összes termékünk környezetbarát, nem szennyezzük a természetet a sok eldobott csomagolással, nem terheljük pénztárcánkat a termék- és szemétdíjjal illetve energiánkat a szelektív gyűjtéssel.

Mivel házhozszállításunk teljesen ingyenes
ezáltal időt és energiát takarít meg!


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Rendelés és házhozszállítás:
06 20 482 7787

2112 Veresegyház, Mogyoródi u. 27.
Telefon: 06 28 385 606
Mobil: 06 20 482 7787
E-mail: info@veresiszikviz.hu
Add a Facebook-hoz
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió