A szikvíz készítése

Üzemünk a legmodernebb gépekkel
állítja elő a szikvizet.

A beérkező ivóvizet mechanikai szűrővel megtisztítjuk, ami eltávolítja a vízben lebegő anyagokat, ezután egy aktívszenes szűrővel eltávolítjuk a szerves anyagokat, a klórt és annak származékait, majd ismét egy mechanikai szűrő és végül egy UV csírátlanító következik, amely vegyszer nélkül elpusztítja el a vízben lévő mikroorganizmusokat! Ezután a vizet lehűtjük, hogy a legtöbb szén-dioxidot tudja elnyelni és minél "erősebb" legyen a szikvíz. A víz kezelése után egy nagynyomású szivattyú porlasztja a vizet a szaturálóba és egy automata töltőfejen keresztül palackozzuk a friss szikvizet.


A szikvíz természetes szén-dioxiddal dúsított, mérsékelten ásványi anyagokat és nyomelemet is tartalmazó természetes ivóvíz, amelyet zárt rendszerű technológiában nagy nyomással palackozunk, szifonfejjel ellátott szikvizes üvegekbe, PRB palackokba vagy szifonfejes felvezető szárral ellátott szikvizes rozsdamentes ballonokba.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Rendelés és házhozszállítás:
06 20 482 7787

2112 Veresegyház, Mogyoródi u. 27.
Telefon: 06 28 385 606
Mobil: 06 20 482 7787
E-mail: info@veresiszikviz.hu
Add a Facebook-hoz
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió